Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
IV. Rock Majális

a Concerto Music bemutatja: A Nordic Symphony `18

A Rádió Rock bemutatja: GÉP, GÉP, GÉP, POKOLGÉP!!! POKOLGÉP 35 éves jubileumi nagykoncert

SONS OF APOLLO

Judas Priest

[Tovább...]
Twin City: Számolatlanul - nagylemez - friss hazai kiadvány a digitális áruházakban! \

Twin City: Számolatlanul - nagylemez - friss hazai kiadvány a digitális áruházakban!...vajon milyen anyagot készíthet az ország egyik legjobb hathúrosa, aki épp frissen szabadult a metál gitáros skatulyából, és egy lány, aki fülig szerelmes a népzenébe...? 2017. májusában SZÁMOLATLANUL címmel, a Zeneszöveg.hu kiadásában megjelent első nagylemezünk. Az album 12 +1 bonus dalt tartalmaz, köztük az Évezrednyi közhely, mely 2016-ban bekerült a Rádió Rock 95.8 FM napi rotációjába.

Mindig arra törekedtünk, hogy a zenénkben legyen valami csavar. Valami twincity-s. Semmi sablon, semmi konyhakész. És ahogy gyűltek a dalok, úgy kerültünk egyre közelebb Valamihez. Végül összeállt 12 dal, és a Valami megmutatta magát. Ez a felszabadult, elvárások nélküli dalszerzés teret adott mindennek. Hegedű, doromb, ütőgardon, mandolin. Hordtuk bele. Szájbőgővel megvicceltük a Rocksztár-t.

A SZÁMOLATLANUL 12+1 dalában vidám önirónia, görbe tükrök, könnyűnek látszó témák. Közben nem árt vigyázni. Ha ellazulsz, bevisz egy gyomrost. Aztán nevetve továbbáll, te pedig azon gondolkodsz, tényleg megtörtént-e. Tényleg.

- Norbi! Játszottál már metált, rockot, latint, most country-t. Ha csinálnál egy szólólemezt, amiben gitáros önképedet teljesítenéd ki, milyen zene lenne?
- Pont most csináltam meg.

Facebook: http://bit.ly/TwinCity
YouTube: http://bit.ly/TwinCity_YouTube

Az együttest 2011-ben alapította Jung Norbert és Jung Andrea. Jung Norbert neve ismerősen cseng a hazai rock életben. Az ország egyik legjobb hathúrosa. 1987 óta neves rock, metál együttesek dicsérik a kezét: Pokolgép, Sing Sing, Dirty Dance stb., továbbá számtalan produkcióban és albumon közreműködött gitárosként, zeneszerzőként, hangmérnökként D. Nagy Lajostól Szakcsi Lakatos Bélán és az Eddán át az Emberek együttesig. Elismert színházi gitáros. Zenél többek között a Madách Színházban, a szolnoki Szigligeti Színházban és az ExperiDance Társulat zenekarában. A zenélésen kívül a Jung Audio Studio hangmérnöke, gitározást oktat, valamint saját fejlesztésű gitárerősítőket épít.

A Twin City a kezdetektől folyamatosan koncertezik, és növekvő érdeklődés övezi. A csapat a Magyar Dal Napján a Zeneszöveg.hu helyszínein lép fel évről évre rendszeresen, 2015-ben és 2016-ban a Dallamos Villamoson ugráltatták meg a teli kocsit.

2014 januárjában közös koncertet adtak Greg Holt amerikai country hegedűssel, ugyanebben az évben a magyarországi Cool Country Fesztivál „Legeredetibb frontember” kategóriájában Jung Andi a fesztivál különdíját kapta. A P. Mobil együttestől több ízben kaptak meghívást koncertjeikre vendég zenekarként.

Szapy - 2017-05-29 (21:16)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4906)
2.Metallica (4866)
3.Ossian (3948)
4.Depresszió (3707)
5.Pokolgép (3692)
6.Nightwish (3637)
7.Iron Maiden (3442)
8.Kárpátia (3437)
9.Road (3357)
10.Rammstein (3300)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat