Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

skin coffin

skin coffin
Valódi név: Zsolt 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0040410
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/skin coffin
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1987-04-28
Regisztráció dátuma: 2010.06.23. 15:16:49
Látogatások száma: 461
Utolsó bejelentkezés: 2014.05.16. 13:26:27
Hozzászólások: 247
Képek :
skin coffin (8)
Ismerősei :
-hateful-, Asphyxiation, Aurax, Castaway, Cenobita, EntHusiasm, fadeaway, Heks, horyandi, Moredhel, Nargoth, Placenta, Scarlet Rose, Somniphobia, VorteXya, Z_O_M_I, _Snow_White_
Magáról :

SLAVES SHALL FUCKING SERVE.

sasaaa"The mind is a labyrinth, ladies and gentlemen, a puzzle. And while the paths of the brain are plainly visible, its ways deceptively apparent, its destinations are unknown. Its secrets still secret. And, if we are honest, it is the lure of the labyrinth that draws us to our chosen field to unlock those secrets. Others have been here before us and have left us signs, but we, as explorers of the mind, must devote our lives and energies to going further to tread the unknown corridors in order to find ultimately, the final solution. We have to see, we have to know..."
Hellraiser ~o~
:informatikus vagyok , szeretek hi-tech dolgokat építeni, és használni őket.
:énekes vagyok , javarészt csúnya vérgőzös zenéket csinálunk.
:álmodozó vagyok , törekszem az egyensúlyra, emellett mégis reálisan látni a világot. sokszor jól esik a könyvekbe, filmekbe, és játékokba menekülni, a fantázia világba, kevésbé nyomasztó, elviselhetőbb az élet.
:műkedvelő vagyok , szeretem az igényesebb irodalmat, a nem mindennapi filmeket (főként horror témában), kevés dolog köt le, és az a kevés ami mégis, nagy becsben tartom. ide tartozik még a zene, ami az életem szerves része, javarészt metal orientált vagyok hosszú évek óta. több publikáción vagyok túl ilyen témában, amióta ismét aktívan zenélek több energiát fektetek a saját projektbe.
:sokszor stresszes vagyok, sokat dolgozom, ezért kell az edzés , hogy lekűzdjem a hétköznapok által generált szellemi fáradtságot.
:játékos vagyok , miért is építenék számítógépeket? (nem csak szervereknek) kedvenceim: Battlefield series, Diablo series, Skyrim, Clive Barker's Jericho, The Witcher series, Cliver Barker's Undying, és még sok más...szereti:~death metal
~black metal
~grindcore
~doom
~zenélni (ének, basszusgitár)
~a kevés barátomat
~kínozni magam a fekpadon
~nerd stuff
~a horrort
~a hideget
~a vihart
~a fantasyt
~a csatateret
~éjjel dolgozni
~kipihenten ébredni
~gamelni
~dohányozni
~olykor a magányt
~olykor a társaságot
~nem vetem meg a jó borokat sem
~tanítani
~hazajönni
~főzni
~újdonságokat kipróbálni
~élményeket megosztani
~a normann kultúrát
~a telefonomatgyűlöli:


~ ha zavar valami azt úgyis közölni fogom


aktuális:

Last.fm


Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat