Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Wolf Rayet 104

Wolf Rayet 104
Valódi név: Koncz Akela Attila 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0069902
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Wolf Rayet 104
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1987-07-24
Regisztráció dátuma: 2016.04.01. 16:47:39
Látogatások száma: 5
Utolsó bejelentkezés: 2018.01.19. 11:06:13
Hozzászólások: 2
Képek :
Star-Space-Background-Image image Mindannyian újrahasznosított csillagpor vagyunk. A gondolkodó Akela
Kedvenc együttesei :
Accept, Akela, Avantasia, Dark Moor, Gamma Ray, Helloween, Invader, Iron Maiden, Kalapács, Tierre Santa
Szeret :
Üdvözöllek, Földlakó társam! A személyemben egy 28 esztendős intelligens, barátságos és lendületes férfi keresi a potenciális boldogságát a nagy világban. A környezetemtől sok önfeledt nevetést, magasröptű beszélgetéseket, tartalmas időtöltést, becsületes és erkölcsös embereket remélek, akikkel igazán örömtelien lehet élvezni a nagybetűs életet. Legszembetűnőbb pozitív erényeim a feltétel nélküli őszinteség, a magasfokú lexikális tudás, a kíváncsi természet, a lojális akarat, a mély szeretetre képes attitűd, valamint a konzekvens és logikus gondolkozás, ugyanakkor az árnyékos oldalam a türelmetlenség, a forrófejűség, a makacsság, a gyakran túl magas elvárások, a részletekben gyakran elveszés és az igazságérzetben kényesen sérülni képes egyensúlyom. Egy igazi, erkölcsös férfinek érzem magam határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, állandó kreativitással, empatikus vagyok, kritikus önmagamhoz és nagyon sokrétű az érdeklődési köröm. Szeretem a finom ételeket-italokat, akár elkészíteni is őket, tudományos dokumentumfilmeket nézni, végigizgulni egy Videoton vagy Atletico meccset, - akár a lelátóról is - múzeumokba járni, napos időben túrázni, vagy eső után elmenni az erdőbe gombát szedni. Imádok heavy/power metál zenét hallgatva sétálni a pesti utcákon; vagy akár a természet hangjaival átitatott, számomra vadonatúj tájakat felfedezni fürkészően nyitott látással és hallással; az Univerzum természeti törvényeit kutatni; vagy épp egy korsó csapolt sör mellett megváltani a világot.
Utál :
Társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a céltalan komolytalanság s az egysíkú homogén gondolkodás. A közöny, káosz, igazságtalanság triumvirátus az, ami ténylegesen képes kihozni belőlem az agressziót.
Magáról :
Alapjáraton szeretem a békét, a nyugalmat, a harmóniát, viszont szükségem van állandó kihívásokra, szerintem a pacifizmus veszélyes utópia, ami nem ismeri fel az emberekben az állandó alkotó küzdeniakarást, mely ezt a nemzetet oly' naggyá s dicsőségessé tett egykoron. Pont ez hiányzik jelenleg a magyarság fundamentális lelkületéből, hogy nem merünk újra nagyok lenni. Nagyon kötődök a Magyar Hazámhoz és büszke vagyok reá, hogy Nimród, Atilla s Árpád örökösei lehetünk. A nemzetet egy küldetésegységnek tartom az egyetemesen belül, amely arra hivatott, hogy az egész emberiséget, sőt az egész bolygót szolgálja és felmagasztalja. Végtére is mi vagyunk a Kozmosz szemei és fülei, az Univerzum általunk szemléli s kutatja önmagát. Tádááám!:) Íme ezek a sorok tükrözik vissza leginkább a lényemet, ám mindez csupán csak a jéghegy csúcsa. És én csupán egyetlen opció vagyok a végtelennyi lehetőség közül, amire a hidrogén atomok képesek voltak a 13,7 milliárd éves evolúciós fejlődésük során...:)
We're all recycled stardust!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (1 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (1 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (1 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (1 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (2 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat