Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Miss Death Girl

Miss Death Girl
Valódi név: Molnár Zsanett 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0013867
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Miss Death Girl
Lakhely: Fedémes
Születésnap: 1993-08-28
Regisztráció dátuma: 2008.09.24. 17:16:24
Látogatások száma: 119
Utolsó bejelentkezés: 2015.10.24. 13:56:17
Hozzászólások: 133
Képek :
Hard_Rock : ) Természetes... Új hajzat és style. *-* Fénykép 4771 Fénykép 4882 Fénykép 4856 Fénykép 4875 scream Fénykép 4053 Fénykép 4505 Fénykép 4067 Fénykép 4675 Fénykép 4288 angeldevil iam A rock örök és elpusztíthatatlan Szemem:D :D Levi sapkájában :D én
Ismerősei :
Harangozó Kristóf
Harangozó Kristóf
Kóbor Vámpír
Kóbor Vámpír
synthetic zombie
synthetic zombie
fetishdanee
fetishdanee
hazalánya
hazalánya
MR Ikarus
MR Ikarus
Veve
Veve
VeQaL
VeQaL
Piicii
Piicii
fradista97
fradista97
RockerLilla
RockerLilla
Chimaira
Chimaira
Anniina
Anniina
Johnny100
Johnny100
Kozma9608
Kozma9608
Viktoria Candy
Viktoria Candy
sziszike
sziszike
roza69
roza69
viliking
viliking
Jogera
Jogera
Vikus
Vikus
Abbath
Abbath
Jordinson
Jordinson
Geriboy23
Geriboy23
Panzer
Panzer
matukacska
matukacska
PanzerPaul
PanzerPaul
venszi
venszi
ghost13
ghost13
sziklasziv
sziklasziv
gerííí23
gerííí23
Sanyo81
Sanyo81
Egy életen át ROCKER!!!!!!!!!!
Egy életen át ROCKER!!!!!!!!!!
Gabi Csippa Tücske
Gabi Csippa Tücske
moltesz
moltesz
RenaMena
RenaMena
NickelDave
NickelDave
Fémzenedémon
Fémzenedémon
MaradjunkaRitánál
MaradjunkaRitánál
Minipicúr
Minipicúr
DANJO
DANJO
HungAryan Metal Terrorist
HungAryan Metal Terrorist
BornWild
BornWild
Hellvetios
Hellvetios
MyFakkinPony
MyFakkinPony
Black Cat
Black Cat
Promi
Promi
Sempy
Sempy
Jägere Öregviking Gamel
Jägere Öregviking Gamel
kecze.90
kecze.90
Rion
Rion
PanteraFAN(t)a(s)tic
PanteraFAN(t)a(s)tic
Castaway
Castaway
DeadKiller
DeadKiller
Kedvenc együttesei :
Ac/dc, Depresszió, Epica, Evanesence, Karpatia, Ossian, Pokolgép, Sonata Arctica, Tankcsapda, Titkolt ellenallas, Xandria
Szeret :
Hmmm...,hogy mit is szeretek igazán azt még én sem tudom pontosan.de azt tudom ,hogy szeretem a barátaimat,akikért mindent megteszek amit csak tudok:)Szeretem a zenét ,sokáig zenéltem is ,bár az nem annyira illett hozzám mivel komoly zenét kellett játszanom ,de szerettem csinálni , mert siker élményeim fűződtek hozzá.(6 évet fuvolálztam).Szeretem az esőt,de a jóidőt annál jobban, mert akkor nem kell fagyoskodni,s nem kell nagykabátban rohangálni.:)Szeretem a jó hangulatú,jó társaságban töltendő bulikat,koncerteket, vagy csak sima beszélgetéseket is.Szeretem, ha reggel elszívhatom az első szál cigarettámat háborgatás nélkül egy kávé mellett.Szeretem a régi várakat,romokat,temetőket.S bármilyen hülyén is hangzik szeretek a temetőben sétálni, persze nem akkor mikor dugig van különböző embertársaimmal ,hanem akkor mikor nyugodt ,csöndes , s természetesen , ha sötét van.:)Szeretem a horror filmeket,de a vigjátékokat is szivesen nézem végig.Szeretek sokat nevetni, mivel jobb mint búskomorságban élni a mindennapjaimat, ezért is mosolygok inkább sokat.Szeretek verseket írni/olvasni.Szeretek énekelni, s nem csak szólóban . hanem gitárkisérettel együt is.Jelenleg nem jut eszembe több folog amit szeretek, de biztosan van még ezek kívül is emérdek dolog.=)
Utál :
Hmmm...kezdem én is azzal.hogy mit nem szeretek az emberekben. Ha valaki kétszínű,hazug,becstelen,erkölcstelen,szívtelen,ártó szándékú,lusta,túlzottan is egoista/beképzelt,lenéző,külső alapján itélő,pénzéhes,stb... Utálom ,ha az emberek a hátam mögött kibeszélnek , aztán pedig a szememben jópofiznak, s úgy tesznek mintha semmi sem történt volna. Utálom ,ha csalódnom kell azokban akikben nem akartam, soha sem. Utálom ,ha a szemembe hazudnak, s ha azt hiszik rólam , hogy olyan könnyen átverhetnek kitalált mesékkel, vagy hasonló dolgokkal...mert engem nem igazán lehet átverni, lehet , hogy rámondom hogy rendben elhiszem, de belül meg jót nevetek az illetőn. Utálom ,ha hátba szúrnak az állítólagos barátaim/haverjaim.(direkt nem említek neveket)
Magáról :
Magamról mit is mondjak még el.... Még tanuló vagyok, Egerben tanulok az Eszterházy Károly Gimnáziumban,ének tagozaton, ebből is látszik , hogy nem hiába foglalkozom a zenével s az énekkel.Suli után általában a haverjaimmal/barátaimmal csavargok a városban, vagy éppen nem megyek sehová , hanem jövök haza, ez kedvemtől függő:)Eléggé hangulatember vagyok, egyszer lent , egyszer fent. Én nem vagyok rasszista , de a magyar ember színe fehér.:) S én utálom az alkoholt is , ezért aztán kénytelen vagyok pusztítani is.:) Barátaim szerint koromhoz képest túl tapasztalt , s komoly vagyok , pedig , ha kedvem van akkor nagyon bolond is tudok lenni. Horoszkópom a szűz.Aminek csak pár jellemzője igaz rám.:) Precíz vagyok, s szeretem a rendet körülbelül ennyi:) Általános jellemzőim(barátaim szerint): őrült,bolond,kedves,de van , hogy bunkó,intelligens,de mégis hülye,aranyos,gyöngéd,de mégis durva,az ellentétek embere,gondoskodó,kiváncsi,stb... Ezt nem én alkottam magamról , ez a barátaim véleménye rólam.
Ne nézz hátra, mert valaki könnyen visszahúz. Az igazi bátrak: nekik a jövő kell és nem a múlt by Road :D
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (93 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (94 db)
Szesz-fogyasztás :4.9783 4.9783  (92 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9778  (90 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (94 db)
Hozzászólások :
5 pONtosan az 8
5 pONtosan az 8
2015.10.06. 16:41:16
most nézem a "folog" gondolom "dolog" akart lenni(nem okoskodásból és semmiképp nem kötekedésgyanánt,pusztán ha már észrevettem,miért ne szóljak?!) vagy érdekli majd,vagy nem. Még1x pardON a zavarásért hölgyem.
 
5 pONtosan az 8
5 pONtosan az 8
2015.10.06. 16:39:37
"Jelenleg nem jut eszembe több folog amit szeretek, de biztosan van még ezek kívül is emérdek dolog.=)" t betű nem nyomódott le megfelelően. Egyébként kellemes profil,bár már írtam az egyik képe alá. Nevezetesen ide : http://rockerek.hu/kep801848.html
 
Rockerekhu
@Rockerekhu
2015.07.02. 20:28:39
Szia! Nemsokára kezdődik az idei ROCKMARATON! Ha jössz, és szívesen utaznál le együtt egy VONATNYI ROCKERREL, akkor gyere velünk a NULLADIK vagy az ELSŐ NAPON!

Ha később jössz, avagy szimplán találkoznál a TÖBBI PORTÁLTAGGAL, akkor azt minden nap megteheted a fesztiválon "napi meetingjeink" során! Információk a lenti Facebook eseménynél! Csatlakozz! :)


https://www.facebook.com/events/794300330689003/
Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat