Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Metal Odin

Rockerek.hu azonosító-szám: 0003188
Weboldal címe: http://metalodin.info
Lakhely: Göteborg, Svédország Gyál, Magyarország
Születésnap: 1968-05-22
Regisztráció dátuma: 2007.08.12. 07:38:44
Látogatások száma: 16
Utolsó bejelentkezés: 2008.02.03. 07:31:56
Hozzászólások: 2
Kedvenc együttesei :
DevilDriver
Szeret :
Imádom a Gyermekeimet! Nina, Grétus, Lizi. Őket szeretem a legjobban!! ÉLJEN A MAGYAR GÁRDA!! Hmmm... Sok mindent szeretek. Zene: Elsősorban az AC/DC a királyság, Bon Scottal. Devildriver a másik nagy kedvenc. Ja és Panthera, Annihilator. Jeff Waters és a Dimebag testvérek játéka fantasztikus. Motörhead pedig mindenek felett! Kedvenceim még Lamb of God, Manowar, Karpoklaani, Darkest Hour. Rengeteg zenekar van még akiket szeretek. Kedvencem még az elektromos zene( Kraftwerk, Tangerine Dream) és a szláv zene minden mennyiségben. Magyarok közül Kárpátia, Besh o Drom Kaja: Imádom a görög kaját! Pia: Ouzo a No.1 és a sör. Mytos, Carlsberg elephant :) Ország: Nagymagyarország! A legjobb és legszebb ország az egész világon! No.2 Görögország,Északi államok Imádok zenélni! Játszom főként basszusgitáron. Ritmus és szoló gitár. És ....... Játszom Bouzouki-n is, igaz még kezdő stádiumban. :) A görög nyelv.
Utál :
Utálom a hazug és számító embereket!! Utálom azt ami ebben az országban folyik, mert itt semmi nem úgy működik ahogy kellene! ( Köszönhető ennek a seggnyaló és számító politikusainknak!) A magyar embereket (TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!!!! sajnos nagyon kevés van!!) Mielött bárki is megkövezne: Nagyon imádom a magyar hazát! Imádom a nemzetem! Életemet adnám ezért az országért! (Úgy ahogy ezt mindkét nagyapám is tette!) Csak!!!!!... Nem írom le, mindenki tudja mire gondolok. Nem szeretném politikával elrontani ezt az oldalt, meg a bemutatkozásomat sem. Végre valami megmozdult! :) És UTÁLOM a sramli-lagzi-piaci-cigány-magyar-diszkósított zenét! De nagyon!
Magáról :
Ελευθερία ή θάνατος (Szabadság vagy Halál) Mit is mondhatnék. Aki ismer, tudja, hogy legény vagyok a talpamból. :) Lehet rám számítani és ha megigérek valamit azt teljesítem. Egyébbként svédországban, dániában és norvégiában dolgozom az építőiparban mint burkoló.
ENJOY MUSIC AND DANCING, FOR IT IS THE HEART AND SOUL OF LIFE! :)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (1 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (1 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (1 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (1 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (1 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat