Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Fémzenedémon

Fémzenedémon
Valódi név: Fémzenedémon 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0019801
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Fémzenedémon
Lakhely: Zugló
Születésnap: 1986-08-04
Regisztráció dátuma: 2009.02.08. 23:40:25
Látogatások száma: 725
Utolsó bejelentkezés: 2017.05.01. 14:37:48
Hozzászólások: 1577
Képek :
boci új arc y DSC00151 01010107 DSC00301 DSC00449 DSC00359 DSC00156
Ismerősei :
a mestengo, Amaranth1990, Anthrax, Axeman--69--, Barbara Ann, Bukott Angyal, Castaway, Cica-Bébi, csabias, de6ath66, Death Angel, Flokája, GABO, ihhr_, jézuss, k-soft, Khainor, KisMocsook, Koko, lucifer87, Maiden Fan, Malheureusement, MaradjunkaRitánál, matukacska, Mefkó, Meki, Metal Andesz, metalize, Minipicúr, Miss Death Girl, NickelDave, PanzerPaul, Pater, Piicii, Promi, puding*, RenaMena, Riana, Riii, rika_junkiena, rockercicuska22, rockersrac, rockpanorama, Rocktóber, Róbert baba, Susy, szakál77, szandra1226, Szapy, Teréz, tróger, vasmuzsikaelmebeteg, Viking90, Vikus, viliking, VonSchwarz, Wehee, Xeno, _Angithia_
Kedvenc együttesei :
Acid Reign, Agent Steel, Amon amarth, Annihilator, Anthrax, Artillery, At War, Atropy, Aurora, Beatrice, Bloodbath, Blues Company, Burzum, Chemical Assault, Coroner, Dark Angel, Death angel, Deák Bill Blues Band, Demolition Hammer, Destroyers, Destruction, Dirty Blues Band, Disaster, Doro, DRI, Ektomorf, Evil Dead, Exhorder, Exodus, Exumer, Flotsam and Jetsam, Forbidden, Hobo Blues Band, Holy Moses, Kalapács, Képíró Sándor Népi Zenekara, Kreator, M-16, Machine Head, Mayhem, Megadeth, Moby Dick, Morbid Saint, Mortal Sin, Motörhead, Municipal Waste, Nuclear Assault, Omen, Onslaught, Overkill, Pantera, Pokolgép, Razor, Rumble Militia, Sadus, Sarcófago, Sepultura, Sex Pistols, Slayer, Sodom, Tankard, Testament, The Exploited, Thrash Attack, Toxic Holocaust, Vendetta, Vio-lence, Violator, Whiplash
Magáról :
Üdv!

Tájékoztatatlak, csak akkor jelölök vissza ismerettséget, ha valaóban, személyesen ismerlek, vagy más egyedi oka van.
Amiket szeretek csinálni:
Főzni, az nagyon. Kempingezni. Koncertekre járni. Ismeretségeket kötni (társas lény). Szeretkezni (ki nem?).

Amiket nem szeretek csinálni:
Verekedni. Dolgozni. A semmiről beszélni. Korán kelni. Korán feküdni.

Szavak melyek jellemeznek:
Nyitottság Makacsság Álmodozás Szeretetéhség Társaság Zene Agilitás Méltányosság Szenvedély Kultikusság Absztraktivitás Önirónia Melankólia

Kedvenc idézetem:
"Fura emlékeim vannak erről az ideges éjszakáról Las Vegasban. Már öt éve volt? Hat?
Száznak tűnik. Olyan csúcsnak, ami sosem ismétlődik meg.
San Francisco a hatvanas években nagyon különleges élettér volt. De nincs magyarázat.
Nincs a szavaknak, vagy a zenének, vagy az emlékeknek olyan keveréke, amely megközelítené azt az érzést, hogy tudod, hogy ott vagy és élsz, a világnak abban az időbeli és térbeli sarkában.
Őrültség volt minden irányban, minden órában. Izzott a levegő mindenütt.
Fantasztikus egyetemes érzés volt, hogy akármit csinálunk, az helyes, hogy nyerők vagyunk.
És azt hiszem ez volt a biztosíték arra az érzésre, hogy vitathatatlan győzelmet arattunk minden fölött, ami gonosz és öreg.
Nem kegyetlen, vagy katonai értelemben. Arra nem volt szükségünk. Egyszerűen érvényesült az energiánk.
Minden lendületünk megvolt. Igen, egy gyönyörű magas hullám tetején lovagoltunk.
És most kevesebb, mint öt évvel azután. Felmész egy meredek hegyre Las Vegasban és nyugatra nézel.
És a megfelelő szemmel majdnem meglátod a magas víz nyomát.
Ez az a hely, ahol a hullám végre megtört.
És visszagördült."

4 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm..
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el.
A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem.
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem. . .
28 évesen találkoztam álmaim nőjével, de nem tudtam vele lépést tartani. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni.
31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk, boldogok voltunk.
Olyan ambiciózus volt, hogy amikor elvált tőlem, mindenemet elvitte.
Most 40 éves vagyok, és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek kurva nagy mellei vannak. . .
myUserbar.hu myUserbar.hu Free userbars Free userbars myUserbar.hu
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9851 4.9851  (134 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (156 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (153 db)
Kockasági-mutató :4.9851 4.9867  (150 db)
Profil-minőség :4.9936 4.9936  (156 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
@Rockerekhu
2014.04.25. 20:02:42

-Kedves portáltársak! Immáron legalább 10. éve hagyomány, hogy a chat-es, valamint a rockerek.hu-s tagsággal felvonulunk a János-hegyre. Idén is így teszünk május 31-én. Pontosabban, ebben az évben a Budakeszi Vadasparknál lévő szalonnasütő helyek lesznek a célpont! Ahogy a korábbi alkalmakkor, úgy most is igen jó hangulatra számthattok! A találkozó a Széll Kálmán téren (Moszkva téren), a metróval szembeni óránál.veszi kezdetét 13.15 és 13.45 között, ahonnan a 22-es busszal a Szanatórium utcáig utazunk, majd úgy 10 perc séta után megérkezünk a célponthoz. Mit is hozzatok magatokkal? Szeszt, szalonnát, húst, piát, gitárt, sört, pulcsit, vodkát, pokrócot, bort, focilabdát, bicskát, pálinkát, krumplit-hagymát, Unicumot, szájharmónikát és mindenféle egyéb hasznos dolgot. A móka előreláthatóan úgy 23.00 körülig tart, de szokás szerinte a banda jó része hajlanig ott lesz. A hazajutást sűrűn járó 22, 22A vagy 222-es busz és a 922-es éjszakai segíti! Aki szeretné élőben megismerni a bandát és kedve van egy kis hepajhoz, annak ott a helye! Mindenkit szeretettel várunk! Lent a találkozó Facebook esemény-profilja, Google Maps térkép és az információs telefonszám, ha valaki később érkezne!

https://www.facebook.com/events/524904834280667/
[Térkép, eljutás...]
+36-20-593-16-92

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat