Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

scafi

scafi
Valódi név: Illés Ferenc 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0030596
MSN cím: 
Weboldal címe: http://www.scaffold.hu
Lakhely: Tatabánya
Születésnap: 1978-10-16
Regisztráció dátuma: 2009.10.15. 07:39:38
Látogatások száma: 120
Utolsó bejelentkezés: 2023.01.31. 19:23:40
Hozzászólások: 49
Képek :
Még egyet szólsz, én szétdobollak! -A nyúlon túl? -Nem, a nyúl az! :) ezzel sem nyalom ki a tölcsér alját az ziher! na most ez az elejem, vagy a hátuljam? tuti egyszer lenyelem! már megint az a valami a kezemben rízsevés előtt pálcikákkal civilben... dalban mondom el... Kér más is egy harapást belőle? :) Fecó az állat
Ismerősei :
PunkRóka
PunkRóka
Cezoli
Cezoli
nsbm
nsbm
Kaktusz Angel
Kaktusz Angel
harcsa gábor
harcsa gábor
csiki06
csiki06
5 pONtosan az 8
5 pONtosan az 8
Szera35
Szera35
Gif
Gif
Kedvenc együttesei :
Cannibal Corpse, Decrepit Birth, Eradication, Gutted, Scaffold
Együttes profiljai :
Scaffold (Dobok)
Szeret :
A feleségem úgy ahogy van! :) Na és persze a családom többi tagját is, 2 húgom, öcsém, szüleim, feleségem rokonai, barátaim, na de igazából ez a "Akit szeretek" kategória volna... A jó-féle étkeket (piszok válogatós vagyok amúgy) A Pepsi Max-et (megfogadtam, hogy nem iszok többé semmilyen Colát, életem leghülyébb fogadalma volt) A finom műízű teákat, amik gyümölcs izűek, esetleg Rooibos teákat. Édesség, édesség, édesség. Zenekarokat sorolhatnék, vagy 100-at, a stílusban a legjobb a "csajozós" jóféle floridai brutal death-grind érthetelen gyomros hörgéssel. Szeretek focizgatni a kollégáimmal, biciklizni, régebben futottam, manapság már csak a futottak még kategória tagja vagyok! :) Sorozatokat: House, Flashforward, Supernatural, Seeker, SG Universe, Fringe. Filmek: sci-fi és pszicho-horrorok Könyv: mostanság lusta vagyok olvasni, amúgy Isaac Asimov műveit bírom nagyon. És persze imádok dobolni, koncertezni, koncertre is szeretnék menni ha lenne mostanság miből na és mire menni! :) Dobolásom (zenével együtt):
Utál :
Mindent és mindenkit, gondolod te kivétel lennél? :) A death metalon, grind core -on és ezek mutációin kivül kb.: 2%-ban még black metalt hallgatok, ezenkivül minden más zenének általam nem nevezhető műfajt, főleg azt ahol nincs hörgés/károgás. Kár is próbálkozni meggyőzni, nagyon csőlátású vagyok... Utálom, ha hülyének néznek. Nem szeretek benyalni senkinek sem az előrejutásomhoz, valószinűleg ezért sem tart még előrébb a zenekarunk sem! :) A kereskedelmi rádiókat gyűlölöm, mindig harcolni kell a kolléganőmmel, hogy ne hallgassa a Juventust. Nagyon, de nagyon nem bírom, mikor a magyar nyelvet valaki ledegradálja ilyenekkel: Sya, és ennek módosulatai, gagyogó-gügyögő magyartalan kifejezések: kovi-ubi, ubi-sali és társai... A pöcsölést a tökölést az értelmetlen káromkodásokat.
Magáról :
Hmmmmm.... -nős vagyok, novemberben fiam fog születni, bár még az orvos sem tudja, hogy fiú lesz! :) -monogám vagyok, nem csípem a skalp-gyűjtést fiúnál/lánynál sem -dobolok egy death zenekarban, melynek neve Scaffold , régebben hörgős is voltam itt -számítógép és net függő vagyok, szeretek programozni VBA-ban -Bicskén dolgozom, mint műszaki ajánlatkészítő -kedvenc színem a kék Nem iszom és nem dohányzom. Itt még én hörögtem:

Fecó az állat
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (14 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (16 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (15 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (15 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (16 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
@Rockerekhu
2014.04.25. 20:02:45

-Kedves portáltársak! Immáron legalább 10. éve hagyomány, hogy a chat-es, valamint a rockerek.hu-s tagsággal felvonulunk a János-hegyre. Idén is így teszünk május 31-én. Pontosabban, ebben az évben a Budakeszi Vadasparknál lévő szalonnasütő helyek lesznek a célpont! Ahogy a korábbi alkalmakkor, úgy most is igen jó hangulatra számthattok! A találkozó a Széll Kálmán téren (Moszkva téren), a metróval szembeni óránál.veszi kezdetét 13.15 és 13.45 között, ahonnan a 22-es busszal a Szanatórium utcáig utazunk, majd úgy 10 perc séta után megérkezünk a célponthoz. Mit is hozzatok magatokkal? Szeszt, szalonnát, húst, piát, gitárt, sört, pulcsit, vodkát, pokrócot, bort, focilabdát, bicskát, pálinkát, krumplit-hagymát, Unicumot, szájharmónikát és mindenféle egyéb hasznos dolgot. A móka előreláthatóan úgy 23.00 körülig tart, de szokás szerinte a banda jó része hajlanig ott lesz. A hazajutást sűrűn járó 22, 22A vagy 222-es busz és a 922-es éjszakai segíti! Aki szeretné élőben megismerni a bandát és kedve van egy kis hepajhoz, annak ott a helye! Mindenkit szeretettel várunk! Lent a találkozó Facebook esemény-profilja, Google Maps térkép és az információs telefonszám, ha valaki később érkezne!

https://www.facebook.com/events/524904834280667/
[Térkép, eljutás...]
+36-20-593-16-92

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat