Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

punkbonnie

punkbonnie
Valódi név: Szabina 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0046939
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/punkbonnie
Lakhely: Inota
Születésnap: 1995-05-23
Regisztráció dátuma: 2011.01.26. 11:39:33
Látogatások száma: 99
Utolsó bejelentkezés: 2012.05.25. 11:27:27
Hozzászólások: 41
Képek :
Télen is NYÁR!! Verébfeszt. szőőke. délutáni szunyóka...ivás :DD Csorna-Teszkó... :DD odafele.. penny.. odafele hmm.nyámi! vonaton.. Judittal.
Kedvenc együttesei :
193.cella, 88-as Csoport, Aljas Kúszóbab, Alvin és a Mókusok, Auróra, Barackca, Brigád, CPg, Depresszió, Fegyelmező Részleg, Hatóságilag Tilos, Hátsó Szándék, hétköznaPICSAlósások, KoRn, Macskanadrág, Prosectura, Road, Rózsaszín Pitbull, Semmi Komoly, Sex Pistols, Ska-p, Slipknot, Testi Egyenleg Ska Kollektíva, Tirpunk, Tolerancia, Végállomás, Vészkijárat
Szeret :
Pia Cigi Szabadság ANARCHIA Punk zene Barátok Lencsefőzelék szerelem mi kell még?
Utál :
Utálom azokat az embereket akik azért utálnak vkit mert más a bőre színe...Utálom azokat a kis 12-13 éves "kispicsákat",akik faszbukra vagy myvipre csücsörítős képeket raknal fel,és azt hiszik h ezzel ők menők.Szánalmasnak tartom a mostanii divat embereket, akik telerakják az arcukat pcvel ,fiúk csőnadrágba és az ezekhez hasonló sajnos korombeli fiatalokat...Talán lehet hogy pont ezért vannak idősebb barátaim,haverjaim,ismerőseim..Nem szeretem a plázapicsákat,akik aztse tudják már hogy rázzák azt amijük nincs.Nem szeretem ha megmondják mit csináljak,és ha határok között próbálnak tartani,de úgysem sikerül nekik...:Dmert úgy is azt fogom tenni amit én akarok..
Magáról :
Mért fogadjam el az embereket, ha ők engem nem fogadnak el olyannak, amilyen én vagyok?? Nem mondom,hogy nem vagyok az átlag, hogy én más vagyok, mert ez máramár divat lett, ebben a mocskos világban már mindenki azthiszi,hogy attól hogy "tini", őt már senkisem érti meg és satöbbi. Utálom a korombeli lányokat, főleg velük ismerkedni nem szeretek, fiúkkal jobban megértem magam,a lányok utálatosak és attól,hogy neked pl.:1cm-rel hosszabb a hajad már utál(mert féltékeny rád).. De ezt persze félre teszem mikor megismerek egy újembert aki lány. Sok punk lánynál tapasztaltam ezt amit az előbb leirtam,nem tudom mér mindengyik utál ha nem ismer engem.Úgy néz rám mint aki legszivesebben megölne, és kérdem magamban "mértiisss????"azért, mert énis olyan stílusú vagyok mint ők? vagymert csak nem vagyok szimpatikus??? hát most erre mit reagáljak?...szval ha nem vagyok szimpi akkor pápá.. ha nem bírod a fejem, az nem érdekel, vannak akik szeretnek és én csak velük vagyok hajlandó foglalkozni.Nem fecsérlem idiótákra az időm... olyan vagyok amilyen vagyok, ha ebbe belekötsz akkor csak pofán röhöglek :D nem fogom leirni,hogy nem szeretem azokat az embereket.....és a hasonló semleges szövegeket,mert azokat mindenki ismeri. - igen hiszek az Anarchiában,akinek ez nem tetszik az szépen elfordítja az fejét!!!!!Úgyse tudsz megváltoztani és a szövegedre pedig végképp nem vagyok kiváncsi :) Mindenki egy erős,vidám embernek ismer meg,aki leszarja a multat és a jővöt..aki a jelennek él, ez igaz is,de 16év alatt rájöttem,hogy 2személyiségem van, nem kell félre érteni. hirtelen hangulatváltó vagyok,és nagy vidámságból mély szorongásos depresszióba tudok esni nagyából 10perc alatt. minden rossz dolog dolog és negatív érzelem ami felém irányul lepörög rólam, egy ideig.De nekem is betelik a pohár és ilyenkor jön a depressziós rész. A barátaimat szeretem és tisztelem,bármit megtennék értünk,bármikor.De ha érzékelem ,hogy a kapcsolatunk egy pillanatra is megrezeg,akkor bezárok minden "kaput". ha kérdésed,óhajod van üzenet.. Punk's Not Dead! Punk's Not Red! Fuck The System, Fuck The Police!! Alerta Alerta Antifascista!!!
OrangeKannaGirl.!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9818 4.9818  (55 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (57 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (56 db)
Kockasági-mutató :4.9818 5.0000  (55 db)
Profil-minőség :4.9821 4.9821  (56 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat