Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Hammer Concerts bemutatja:  COMBICHRIST

Slayer

Az Atreyu új lemezzel Budapesten

Steel Panther - Budapest

III. Halász-Rock Fesztivál és Családi Nap

[Tovább...]
ParanoiD Felvidék (Zenekar ajánló) \

A napokban kaptam egy felkérést a ParanoiD Felvidék zenekartól, hogy írjak róluk. Nagyon Örültem és köszönöm a felkérést megtisztelő volt számomra, ennek eleget téve született ez a cikk és két további Cd ismertető. A zenekar 1998-ban alakult. A dallamos heavy metál képviselőinek tartják magukat. Az együttes főhadiszállása a csallóközi Ekecsen van.

ParanoiDJelenleg ilyen felállásban zenélnek:
Vörös Attila - szólógitár
Brinzik József - basszusgitár
Both Sándor - dobok
ifj. Ivancsik Sándor - szólógitár, ének (szövegek)

Van két örökös tagjuk akikkel a mai napig nagyon jó a kapcsolata a zenekarnak, de már nem játszanak a bandában és egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudnak a zenekar minden napi életében rész venni, de szeretném megemlíteni őket: Fitos István/Fitos/-szólógitár; Szabó Péter/Pepe a Főnök/ bassz gitár. Vörös Attila és Brinzik József nem olyan régen került be a csapatba,de annál nagyobb lelkesedéssel működnek közre a zenekar életében. Tehetségüket itt kamatoztatják. 1999-ben A Párkányi Adams stúdióban elkészült hét dalból álló demójuk, amely a Tépd Szét! címet kapta. Felvidék szerte koncertezik a zenekar, amerre csak lehet. Nagyon sokat köszönhetnek a Rómeó Vérzik zenekarnak, akik mind emberileg, mind barátilag segítették a zenekart.

2000-ben, több drasztikus tagcserét követően állt össze a mai felállása. 2000-ben megjelent egy Szlovákiai amatőr zenekarokat bemutató album, Discovery 1 címmel. Ezen a lemezen található az újonnan felvett A Sötét, és az akkor elkészült Kezek című daluk.

2004 tavaszán megjelent szerzői kiadásban 2. lemezünk, Más Világ címmel, ami nagy részben a község önkormányzatának támogatásával valósult meg.

PC2000322006-ban a zenekar hosszabb pihenőre kényszerültek, napokban pedig a Paranoid nevet ParanoiD Felvidék névre módosította, aminek hátterében másik zenekarral való névegyezés állt.

Jó lenne több ilyen lelkes és feltörekvő bandát láthatnánk. Hazánkban nem olyan ismertek, de Felvidéken már elég számos rajongótáborral rendelkeznek. Reméljük magyarországi koncert meghívást is kapnak hamarosan, hogy a magyar közönséghez is eljusson zenéjük.

Nagyon sok együttes nem kap ma Magyarországon reflektorfényt és még nehezebb határon túlról, de számos együttes befutott már. (pl.: Rómeó Vérzik), miért ne sikerülne nekik is. Hajrá fiúk! Csak így tovább, szerintem jó úton haladtok a siker felé, ami nem várat magára sokáig!

Mindkét albumot sokszor meghallgatva nekem jobban tetszik a zenekar! Fesztivál és koncertszervezők, figyelem! Itt van egy felvidéki formáció, amely magyar mércével is a színvonalat képviseli. Terveik között szerepel még Győr,Sopron,Komárom megye meghódítása ami eddig szponzor hiányában váratott magára.

Koncertek:
2010-02-13 Lakszakállas - Jolly Pizzéria
A koncert neve: Lecsapás
Fellépők: ParanoiD Felvidék. Belépés ingyenes! Kezdés: 20:00

http://paranoid-rock.atw.hu


Riana - 2010-02-13 (10:54)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4896)
2.Metallica (4860)
3.Ossian (3930)
4.Depresszió (3691)
5.Pokolgép (3682)
6.Nightwish (3628)
7.Kárpátia (3437)
8.Iron Maiden (3431)
9.Road (3339)
10.Rammstein (3291)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat