Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Livesounds bemutatja: United Alive Part II

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

[Tovább...]
Lahovicz Zoltán (Puccer) - Ego-Project, Invader, Twin City CRB \

Lahovicz Zoltán-t, ismertebb becenevén Puccer nem idegen a hazai közönség számára, hiszen jelenleg is három zenekarban is aktív. Nem elfelejtendő, ebből kettő már a népszerű kategóriát képviseli, a harmadik pedig új kezdeményezés, mely vélhetően hasonló sikereket ér el rövid időn belül. Kikérdeztük az Ego Project aktualitásairól, az Invader változásairól, s a további tervekről, várható történésekről.

Riana: Szia! Vágjunk a közepébe. Túl vagytok már az Ego-val egy pár fesztiválon az idén, mik voltak a visszajelzések és tapasztalatok? Hol szerettek jobban játszani egész estés bulin vagy fesztiválon?
P: Szia! Túl vagyunk, de előttünk is van még egy igen nagy buli, augusztus 5.-én 20 órakor játszunk Kárpátalja legnagyobb buliján, az Aréna Fesztivál Nagyszínpadán. Utánunk Ossian buli lesz, mint a nap főprogramja, tehát ütős kis este lesz. Nagyon jó ilyen bulikon játszani, ahol sok ember láthat minket, nagy a színpad, jó a hangosítás, így lehet igazán élvezni a koncertet. Ugyanakkor megvan a fílingje az önálló klub buliknak is. Pl. a Big Bike egy igazán pici kis klub, de mégis olyan jó hangulata van azoknak a koncerteknek, hogy ezeket sem hagynám ki, vagy említhetném a Crazy Mama koncerteket is.

ego3Riana: Big Bike-ot én is nagyon szeretem, tényleg jó hangulatú koncertek szoktak ott lenni. Melyik volt az idei legemlékezetesebb bulitok?
P: Több is volt. Az idén nyitó Crazy Mamás buli, vagy a győri Black Rock-os koncert sikerült nagyon jól, aztán a jászboldogházi motoros fesztiválon kiemelkedően jó bulit nyomtunk, de említhetném a Metalfestet is, ahol 40 perc alatt ledaráltunk 11 dalt, volt is olyan billegetés, hogy ihaj! Aztán igazán emlékezetes marad az Ossian-os Pecsa buli is…. megszólalt az intrónk és kezdődött az eső…a 4. dalnál egyszerűen levert minket a vihar a színpadról...

Riana: Igen sajnos a Pecsás buliról értesültem. Úgy hallottam az Aréna fesztiválon különleges dologgal készültök a rajongóknak, mesélsz erről?
P: Nem titok, hogy javában készül az új Ego lemez, ami biztosíthatlak, hogy még jobb, még erősebb lesz, mint az első volt. Két új dalt is játszunk ezen a bulin. Közzétettünk egy felhívást, hogy aki megtisztel minket ezen a koncerten és érez magában affinitást, mobiltelefonjával vegye föl az egyik új dalt (címe: Az utolsó ember), és küldje el nekünk a videofile-t. Ezeket az anyagokat fel szeretnénk használni egy új klipp elkészítéséhez, az ifjú operatőröket pedig pólóval, cd-vel, egyebekkel jutalmazzuk!

puccerRiana: Hol léptek fel még a nyár folyamán, esetleg külföldi koncert nincs tervben?
P: Ismert, hogy az EGO tagok más bandákban is játszanak (Kalapács, Iron Maidnem, ZBB, Invader, Twin City), így igazi EGO buli az Aréna fesztivál után csak szeptemberben lesz, de sikerült az őszi hónapokra is 3-3 bulit szervezni, tehát azért láthatók leszünk még többször itt-ott az évben, sőt a novemberi UDO koncerten is zörgünk egy kicsit! Aktuális infók a weboldalon: www.ego-project.hu, vagy a facebook profilon: http://www.facebook.com/EGO.Project.hu

Riana: Két lemezetek már sok rajongó kedvence lett. Hogy álltok az új lemez munkálataival? Olvastam, hogy már elkészült 4 dal. Angol vagy magyar nyelvű verzió lesz?
P: Is-is, legalább is a terv ez. Jók voltak a visszajelzések erről a magyar-angol megoldásról, a Zoli (Kiss Zoltán) kiválóan énekel angolul is, a fordítással sincs probléma, a szövegek eddig is, ezután is megállják a helyüket mind itthon, mind külföldön, hiszen ahogy hallom, ott sincs minden rendben….tehát ha lesz rá lehetőségünk, akkor minden bizonnyal az új is kétnyelvű anyag lesz. A zenei részek gyakorlatilag teljesen készen vannak, még Jung Norbi végső simításai, zseniális szólói és egyéb ravasz megoldásai vannak hátra. A szövegekkel is haladunk, Beloberk Pisti és Zsolti ígérete szerint nemsokára azok is meglesznek, ezt elősegítendő augusztusban tartunk egy szövegíró összejövetelt. Na abból mi lesz…))

ego4Riana: Más zenekarokban is játszol mi újság most az Invader háza táján. Nem olyan rég volt egy énekes cserétek. Mi volt az oka?
P: Így alakult, az elmúlt idők eseményeinek egyenes következménye volt. Nahinak sok sikert kívánok ezúton is.

Riana: Lemez mikor várható, dolgoztok már rajta?
P: Igen, Invader lemez is készül és őszre várható is a megjelenés. Ez már teljes lemezanyag lesz, 11-12 új dallal.

Riana: Twin City CRB nem olyan régi project ahol szintén játszol, hogy jött az ötlet kikből áll a banda és eddig milyen sikerek vannak mögöttetek? Itt is történt tagcsere, ha jól értesültem.
P: A Twin City egy rock alapokra épülő country zenét játszó banda, az AC/DC-től Alice Cooperen át, az Eagles-től Bon Jovi-ig mindenféle dalt játszunk természetesen country-s beütéssel, sőt adott esetben teljesen átdolgozva az eredeti dalt, nagyon nagy fíling, tudom ajánlani! Jung Andi a főnökasszony, Jung Norbi a zenei mindenes és főguru, hárman pedig igyekszünk hozni a „biztos” alapokat. Néhány jó hangulatú buli van mögöttünk, de sikerült újabb koncerteket is szervezni, tehát úgy tűnik, van igény a zenekarra. Nézzetek utána a facebook-on: http://www.facebook.com/TwinCityCRB

Riana: El fogok látogatni egy koncertre az tuti! A három zenekar miatt nincsenek ütközések?
P: Nincsenek, nagy segítség egy jó határidőnapló..))

Riana: Nem nehéz a munkáddal összeegyeztetni a zenélést?
P: No az már nehezebb dolog, de eddig valahogy mindig sikerült megoldani.

Riana: Köszönöm az interjút!
P: Én köszönöm a lehetőséget!

ego2http://www.invader.hu
http://www.ego-project.hu
http://www.facebook.com/TwinCityCRB

Riana - 2011-07-31 (07:47)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4887)
2.Metallica (4841)
3.Ossian (3923)
4.Depresszió (3678)
5.Pokolgép (3670)
6.Nightwish (3615)
7.Kárpátia (3430)
8.Iron Maiden (3418)
9.Road (3324)
10.Rammstein (3284)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat