Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
V. ICON ME (II.nap)

RocKány Feszt

Országos Beatles Találkozó 2019

VIII. F.R.C. Rockfesztivál

A Hammer Concerts bemutatja:  COMBICHRIST

[Tovább...]
Idén újra Balogvölgyi Rockfesztivál - Ez már a nyolcadik! \

Idén újra Balogvölgyi Rockfesztivál - Ez már a nyolcadik!A hagyományokhoz híven június utolsó hétvégéjén megnyílnak a nagybalogi sportpálya kapui, és mint minden évben ilyenkor motorzúgástól, rockzenétől, baráti csevegéstől és a koccintásoktól lesz zajos a helyszín.

Ebben az évben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Balogvölgyi Rockfesztivál a Kerecsen Motoros Egyesület szervezésében. Sok, távoli helyeken élő barátot itt fúj össze a szél, hogy kiengedjék a hónapok alatt felgyülemlett gőzt, és ott folytassák a beszélgetést, a mulatozást, ahol tavaly abbahagyták. Jó érzés ismerős arcokkal találkozni, új emberekkel megismerkedni, akik jövőre már természetesen rég nem látott ismerősökké lépnek elő. Ez itt így működik. Egyszer eljössz ide, aztán hozod a haverokat, és ők is másokat, ha pedig valamilyen ok miatt kénytelen vagy kihagyni egy alkalmat, a szíved szakad belé.

A zenei program gyakorlatilag hasonlatos az összes ilyesfajta, kisebb motorosfesztivál felhozatalával, persze itt a „helyi erők” is lehetőséget kapnak a fellépésre. Az Alldevils, a Blues Company, a Hell Diver, a Kerecsen, az Ősi Láz és az Artheria gondoskodnak a megfelelő hangulatról. Főzenekarként pénteken a Rómeó Vérzik, szombaton pedig az Aurora nagykoncertje vonzza ide a bulizni vágyókat.

Mindezek mellett, a tradicionálisan családi rendezvényen ismét lesz kutya show, motor hangerő verseny, a markos legének pedig sörpörgő és Toldi vetélkedőn mérhetik össze erejüket. A tetováló sátor szintén elmaradhatatlan részét képezi a rendezvénynek. Idén is lesz meglepetés, de az egyelőre még titok. ;) Ám azt megtudtam Tóth Zoltántól, az egyesület vezetőjétől, hogy szombat délelőtt a felvidéki hagyományok, kultúra és történelem bemutatásával, valamint az idevonatkozó aktuálpolitikai témakörök feszegetésével, interaktív beszélgetésekkel tarkított szabadegyetemi előadásokon vehetünk részt.

Ahogy azt megszokhattuk, évről-évre valamilyen nemes ügy megvalósulására ajánlja fel az egyesület a profitot. Idén egy négy gyermekes, nagybalogi magyar család lakhatási feltételeit próbálják megoldani a bevételből. Az alapítvány egy családi ház megvásárlásával segíti a család életét. Minél többen érkezünk, annál nagyobb eséllyel valósulhat meg ez a szándék.

A Kerecsen Motoros Egyesület várja a magyarországi motoros és szimpatizáns barátait az „árva” Felvidékre, hisz’ aki úgy dönt, hogy ezt a hétvégét a Balogvölgyben tölti, nagyon értékes élményekkel gazdagodva térhet haza, megtapasztalva a 100%-ig magyar, palóc vendégszeretetet.

Jegyek elővételben a rimaszombati és a tornaljai Tompa Mihály könyvesboltokban kaphatók.

Balog ÉvaJudit

Esemény: https://www.facebook.com/events/223344064921629/
Videó a tavalyi rendezvényről: https://www.youtube.com/watch?v=GxbTQg2kWTw

Szapy - 2018-06-13 (12:04)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4895)
2.Metallica (4856)
3.Ossian (3930)
4.Depresszió (3689)
5.Pokolgép (3682)
6.Nightwish (3627)
7.Kárpátia (3439)
8.Iron Maiden (3433)
9.Road (3337)
10.Rammstein (3290)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat