Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
Angra, Geoff Tate´s Operation Mindcrime, Halcyon Way

A Rádió Rock bemutatja: GÉP, GÉP, GÉP, POKOLGÉP!!! POKOLGÉP 35 éves jubileumi nagykoncert

SONS OF APOLLO

Judas Priest

The Dead Daisies

Kingmaker European Tour 2018: Pretty Maids, Pink Cream 69

A CONCERTO Music bemutatja: SATYRICON + Suicidal Angels

A Hammer Concerts bemutatja: Heathen Crusade turné 2018

[Tovább...]
A LOTS MUSIC bemutatja: GARY MOORE EMLÉKEST 2018 \

A LOTS MUSIC bemutatja: GARY MOORE EMLÉKEST 2018Ahogy 2012 tavasza óta minden évben, idén áprilisban is Budapesten találkoznak tisztelői és rajongói, barátok és családtagok, hogy egy vérbeli rock, blues-rock koncerttel adózzanak a gitáróriás emléke és zenei hagyatéka előtt az A38 Hajó színpadán. Április 4-én ünnepelné 66. születésnapját az egyik legnagyobb hatású blues-rock gitáros, Gary Moore.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-20 (11:45) Hozzászólások: 0
Rockstars Not Dead: 80´s Glam & Classic Tribute Fest \

Rockstars Not Dead: 80´s Glam & Classic Tribute FestMárcius 23-án egy egészen különleges, 3 különböző irányt követő estével rukkolunk elő nektek a Rockstars Not Dead Tribute Fesztiválon! Ennek a bulinak az egyik legfontosabb résztvevője a Rockstars Not Dead – 80’s Rock & Glam Metal Show, amelyet röviden így lehetne jellemezni: „Emlékszel rá?...Te is átélted? Hiányzik? Hallottál róla? Minden vágyad korzózni a Sunset Stripen? Tudni akarod, mi kezdődik úgy, hogy: "Günter, Glieben, Glauhen, Globen"?

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-20 (11:45) Hozzászólások: 0
Pandas of Princess: Mindenki senki – Új szöveges videó \

Pandas of Princess: Mindenki senki – Új szöveges videóA Pandas of Princess (P.O.P.) 2015. szeptemberében alakult Budapesten dob, basszus, gitár és ének felállással. Gyakorlott, több zenekart, több stílust kipróbált, de a helyüket igazán itt megtaláló zenészekből a jelenlegi felállás 2017. nyarán alakult ki. A közös hullámhossz kialakította a közös stílust is, a klasszikus elemekre épülő, modern, elektronikus alapokkal megtámogatott, dallamos, a szövegre, mondanivalóra hangsúlyt helyező, néhol sejtelmes, néhol szókimondó, markáns rockot. A női ének szenvedéllyel és energiával egészíti ki a masszív alapokat; az eredmény sokak számára személyesen megélhető, egyedi és izgalmas zenei élmény.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-20 (11:45) Hozzászólások: 0
ROAD - A tökéletesség hibája \

ROAD - A tökéletesség hibájaKevesebb, mint 3 hét múlva megjelenik a ROAD új, A tökéletesség hibája címre keresztelt nagylemeze, melynek címadó péntek reggel elérhető a digitális zeneáruházakban.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-20 (11:45) Hozzászólások: 0
A 13. HangSúly Zenei Díj™ nyertesei - Idén az Archaic tarolt! \

A 13. HangSúly Zenei Díj™ nyertesei -  Idén az Archaic tarolt!A HangSúly Zenei Díj szavazása alapján a 2017-es év meglepően sok kiemelkedő albumot hozott a magyar metalszíntérnek. A legtöbb kategóriában a Perihelion, az Archaic és az Apey & The Pea zenekarok és lemezeik vetélkedtek az elsőségért, a legjobb újoncnak pedig a Divided bizonyult.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-14 (10:05) Hozzászólások: 0
Dark Tranquillity és Equilibrium koncert a Barba Negrában \

Dark Tranquillity és Equilibrium koncert a Barba NegrábanTavasszal ismét Budapesten játszik a Dark Tranquillity: Göteborg úttörő dallamos death metal hősei idén is útba ejtik a magyar fővárost aktuális európai turnéjuk során. Vendégként ezúttal az epikus folk metal német képviselője, az Equilibrium érkezik, továbbá az osztrák Vinegar Hill és a Ghidrah is bemutatkozik április 2-án a Barba Negra Music Clubban.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-14 (09:42) Hozzászólások: 0
Benzinhiénák Oázisa - Egy falat Amerika \

Benzinhiénák Oázisa - Egy falat AmerikaSzáguldás az 50-es, 60-as, 70-es évek Amerikájába. Egy benzingőzös, adrenalin-mámoros hétvége. 4 nap önfeledt lubickolás az amerikai életérzésben. Egy óriási buli, rock and roll koncertek, pörgős szoknyák, dögös csajok, féktelen szabadság. Habzsold az élvezeteket, augusztusban irány Komárom, a Monostori erőd és a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál!

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-14 (09:42) Hozzászólások: 0
Friss klip - ARCHAIC: The Saw \

Friss klip - ARCHAIC: The Saw"Egy átlagos nap jópár holttestre bukkant a telephelyi portás egy eldugott raktárrészen. A rendőrségi helyszínelés során tüzetesen átnézték a szomszédos zenekari próbatermeket is, ezek közül a leggyanúsabb az volt, amiben még búgtak az erősítők a rég otthagyok sörök savanyú szagában, és a falon egy hatalmas ARCHAIC felirat árválkodott. Egy patkányarcú srác vigyorogva somfordált oda egy darabokra tört videokamerával, amit kukázáskor lelt, hátha valami kis jutalom leesik neki a láncdohányos nyomozóktól, de csak egy földről felkapart elfojtott cigaretta lett a jussa. A következő képsorok a sérült memóriakártyáról származnak..."[Tovább...]

Szapy - 2018-03-13 (10:16) Hozzászólások: 0
Megjelent Sziva Balázs születésnapi koncertlemeze, március 16-án budapesti koncert! \

Megjelent Sziva Balázs születésnapi koncertlemeze, március 16-án budapesti koncert!A HammerWorld magazin márciusi számának mellékleteként jelent meg a Hungarica és a Romantikus Erőszak zenekarokból ismert Sziva Balázs születésnapi koncertjének felvétele. A nemzeti rock körökben mozgó énekes tavaly márciusban tartott nagyszabású koncertet a Barba Negrában 40. születésnapja alkalmából, melynek során pályafutásának minden korszakát felelevenítette, így felcsendültek dalok a Romantikus Erőszak, a Hungarica, a Sziva Balázs és a Szent Suhancok, a FradiMánia és a Romer Akusztik előadásában is, melyek egy hivatalos, jó minőségű kiadvány keretében élvezhetőek most.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-13 (10:16) Hozzászólások: 0
Ministry a FEZEN-en - a hazai és a nemzetközi fellépőlista is tovább bővült \

Ministry a FEZEN-en - a hazai és a nemzetközi fellépőlista is tovább bővültEgy kultikus zenekar, a pályáját közel negyven éve kezdő, március elején új albumot kiadó amerikai Ministry is érkezik a FEZEN-re. De a hazai fellépőkből is egyre többet ismerhetünk meg, július végén Székesfehérvárra érkezik a Paddy and the rats, a Depresszió és a Lord is. A névsor egyre bővebb, de még mindig nem teljes az idén egy héttel korábban, július 25-én rajtoló FEZEN fesztiválon.

[Tovább...]

Szapy - 2018-03-13 (10:16) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 2/1348
<< < [1-10] [11-20] [21-30] [31-40] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4910)
2.Metallica (4869)
3.Ossian (3948)
4.Depresszió (3711)
5.Pokolgép (3693)
6.Nightwish (3639)
7.Iron Maiden (3443)
8.Kárpátia (3440)
9.Road (3358)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat