Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Livesounds bemutatja: United Alive Part II

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

[Tovább...]
Foals, Floating Points, Amon Tobin, Twenty One Pilots a 2020-as ELECTRIC CASTLE Fesztiválon \

Foals, Floating Points, Amon Tobin, Twenty One Pilots a 2020-as ELECTRIC CASTLE Fesztiválon2019-es sikere után jövőre is visszatérhetünk a hangulatos Bánffy-kastélyba, ahol július 14. és 19. között megrendezik a nyolcadik Electric Castle fesztivált. A napi 50 ezer fesztiválozót ugyanolyan színvonalas programok várják a lélegzetelállító helyszínen, mint a korábbi években, legyen az zene, gasztronómia, jóga, mozi vagy bármi más.

A széles zenei választékával (olyanokkal mint a Twenty One Pilots, Foals, Floating Points, Amon Tobin, Tycho, The Neighbourhood, Fisher, Rezz, Zhu, Purple Disco Machine, High Contrast, Camo & Krooked, MC Dynamite & Meute) az Electric Castle már most is olyan nívós és eklektikus line upot rakott össze, amilyet az elmúlt években megszokhattunk - és ez még csak a kezdet.

A fesztivál jövőre is folytatja a New Media Castle installációit, amivel még tovább tágítja a vizuális művészet határait a kastély falai között. 2020-ban olyan művészekkel működnek együtt, mint Robert Henke, James Clar vagy Clare Hentschker. Tőlük is azok a meghökkentő, hipnotikus formák, komplex zajok, effektek várhatók, mint amilyeneket 2019-ben tapasztaltunk, és amik arra késztették a fesztiválozókat, hogy kiszakadva a koncertekből, újra és újra elmerüljenek ebben a furcsa világban.

Az Electric Castle neve természetesen nem csak a Bánffy-kastéllyal nőtt össze, hanem a tőle nem messze lévő, kulturálisan pezsgő Kolozsvárral is, ahová fesztivál nélkül is megéri elmenni, de ha ott van a buli is, csak még jobb lesz az egész.

Az Electric Castle igazán egyedi fesztivál, magával ragadó élmény, számos zenei műfaj találkozási pontja. A művészet és a technológia ötvözésével, az eklektikus zenei összeállítással, egyedi építészeti koncepciójával és a csodálatos középkori kastély lélegzetelállító látványával az Electric Castle újradefiniálja az emberek és a zenei fesztiválok kapcsolatát, eltüntetve a határokat az elektronikus zene és a rock, a mainstream és a szubkultúra között.

Electric Castle Fesztivál
Bánffy-kastély, Bonchida (Kolozsvár), Erdély
Jegyek már kaphatók tixa.hu/electriccastle2020

https://electriccastle.ro/
https://www.facebook.com/ElectricCastle/

Szapy - 2019-12-05 (14:33)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4886)
2.Metallica (4840)
3.Ossian (3924)
4.Depresszió (3678)
5.Pokolgép (3668)
6.Nightwish (3616)
7.Kárpátia (3430)
8.Iron Maiden (3417)
9.Road (3324)
10.Rammstein (3285)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat