Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

bedani93

bedani93
Valódi név: Dani 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0069785
Weboldal címe: http://rockerek.hu/bedani93
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1993-11-04
Regisztráció dátuma: 2016.03.12. 23:56:36
Látogatások száma: 8
Utolsó bejelentkezés: 2018.02.09. 12:45:59
Hozzászólások: 1
Magáról :
Ám legyen, de előre szólok, nem vagyok valami túl érdekes életforma.

Szóval a nevem Dani. Civilben hétköznapi emberek unalmasnak mondható életét élem. Dolgozom, mint a gép. Foglalkozásom bolti eladó. Kispolgári szakma, kispolgári fizetésért, de az enyém és szeretem :)
Másodállásban matematika magántanár vagyok. Szebb szó erre, csak én nem szeretem a "/korrepetitor/" , csakhogy én nem korrepetálok, hanem tanítok. 2 okból is. Az egyik, hogy aki már hozzám fordul az nagy bajban van. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy az illető, aki az én segítségemet kéri, valahol 2-3-4 évvel ezelőtt lemaradt, és ettől borul az egész logikai lánc. Alapelvem, hogy azt tanítsam meg a tanítványaimnak, hogy a matematikát nem feltétlenül csak tudni és érteni kell. Sokkal fontosabb, hogy érezzük. Hogy ráérezzünk a logikára. Onnantól már szabad a pálya.
Nemsokára belekezdek egy piercinges-testékszerező tanfolyamba is.

Művész lélek vagyok. Na nem festőművészre vagy valami hasonlóra kell gondolni. Előadóművész. Vagy legalábbis előadó, művész nélkül. Hobbim a bűvészkedés. Szeretek csodát vinni a hozzám hasonló hétköznapi emberek életébe. Szeretem látni, ahogy az leesik az álluk, és szeretem azt utána velük együtt keresgélni a földön.
Másik nagy szerelmem hobbi formájában a rádiózás és a hangtechnika. 12 éves korom óta foglalkozom ezzel a tudománnyal. Iskolarádiók mindennapi szereplője voltam, valamint megfordultam még az az óta megszűnt Style FM internetes rádióban, valamint az éppen most virágzó Inferno Rock Rádióban is. Szívesen segédkeztem továbbá színházak, rendezvények hangosításában is.
Hobbim még a filozófiai jellegű, elgondolkodtató irományok alkotása. Ezek jellemzői, hogy nem feltétlenül az én egyéni véleményemet öntik szavakba, hanem inkább az olvasót ejtik a gondolkodás nemes tevékenységének fogságába. Jelmondatom: Cogito Ergo Sum ("/Gondolkodom, tehát vagyok/") Ez a jelmondat van a jobb alkaromra tetoválva.

Na és akkor essen pár szó a tetoválásokról is. Jelenleg 4 tetoválásom van és még vagy 8 tervezés alatt van. Sajnos be kell látnom, hogy az anyagiak nagyon is korlátoznak ezen tervek megvalósításában, de a türelem rózsát terem. Én viszont sok dolgot szeretnék, de ezek között nincs a rózsa, ezért nem vagyok valami türelmes ember.
Apropó! Tetoválásaimról képeket láthatsz az adatlapomon. (Remélem mire ezt olvasod fel is tölti a gépem.)

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi a búbánatot keresek ezen az oldalon? Nem? No hát nem kisebb céllal érkeztem, mint hogy a mai eltorzult számítástechnika-orientált világunkban valódi emberi kapcsolatokat teremtsek, új emberekkel ismerkedjek meg. Ez manapság nagyon nagy kihívás. És persze az a cél sem elhanyagolható, hogy szeretném végre megtalálni az igaz szerelmet. Ez még nagyobb kihívás, de hát ha mindig félnék a csalódásoktól, akkor soha nem kezdenék bele semmibe. Fogalmazzunk úgy, hogy már megszoktam a csalódásokat.

Lány-ideálom nincs. Külsőre előnyt jelent, ha nálam (173) alacsonyabb.
De ennél sokkal fontosabbak a belső értékek. Ebben az ügyben viszont nem tudok érdemlegeset mondani, hiszen ez a fogalom annyira relatív, személyre szabott, hogy nehéz megfogalmazni, kiben mit szeretek. Keresem azt a lányt, akinél nem is tudom majd megmondani mit szeretek, hiszen az a szeretet az igazi, ahol nem tudjuk annak valódi okát.

És végül essen szó az én belső világomról is. Az első és legfontosabb talán megemlíteni, hogy hűséges, ragaszkodó típus vagyok. Nagyon könnyen beleszeretek valakibe, és azt nagyon tudom szeretni, és nagyon nehezen engedem el. Romantikus típusnak mondanám magam. Rocker létemre rendkívül szeretem a nyugodt erdőket, a napfényes parkokat, és a teaházakat. Ellenben nem igazán szeretem az alkoholos italokat. Na persze megiszom, ha nagyon muszáj, de inkább a mértékletes alkoholfogyasztás híve vagyok. Csak addig iszom, ameddig jólesik. Hiszem, hogy az ember alkohol nélkül is érezheti jól magát.
Na ennyit rólam.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (2 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (3 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (2 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (3 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (4 db)
Hozzászólások :
DeadKiller
DeadKiller
2016.03.15. 23:21:18
Igazán intellektuális sorok, üdv köreinkben!
Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana, ha azután sokáig elkerülnél...
Annaszusz
Annaszusz
2016.03.14. 00:06:53
Üdv itt! :)
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat