Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

SohiBaba

SohiBaba
Valódi név: Aviator Sohi Baba 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0006215
MSN cím: 
Weboldal címe: http://garland-green.spaces.live.com
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1982-04-15
Regisztráció dátuma: 2008.02.25. 22:47:05
Látogatások száma: 463
Utolsó bejelentkezés: 2016.03.26. 09:54:20
Hozzászólások: 510
Képek :
az esküvőnk megbízhatóság, szépség, erő na ez igen, ez egy Harley Davidson  (a Bütyök nevű) a nagy Öreg (R.I.P.) a Délvidéken :) ősszel ez itten az én gyerekem, akire nagyon nagyon büszke vagyok!!! egy pohárból -nem cseresznyézünk, hanem- boroskólázunk az ikertesómmal forgatási szünetben Hugival keménykedünk CsabimegÉn párbajhősök :D Okostojás MC live to ride, ride to live első napsugár, és már gurulok Apám után a kedvencem ez az én szövegem Cyrus "the Virus" Grissom A JÁRGÁNY A söröm, én, és Vizovice, Masters of Rock Hugi Tökvörösen :D na ez az igazi... yeah jó leszek, jó leszek, csak egy ilyenem hadd lehessen egyszer- az Ikerdugattyús Csepel jógyerekek Sister Moon (a nővérem, aki a Pilu) Hugi ha késő ősszel egy domboldalon pihennék... ha mulatnék... (itt azt teszem éppen :D:D:D:D) ha barlangi troll- királynő lennék.... ha mindig ilyen boldog lennék.... akkor még csak álmodoztam ha mindig 20 éves lennék.... a látszattal ellentétben ez nem állatkínzás Addams Family a reggeli kakaónk "Édentől keletre, Pokoltól nyugatra, van egy hely, ott áll a házam.." ha mindig játszhatnék.... ha mindig ezt csinálhatnám.... ha mesehőst kellene választani.... nézd a szivecskét a mellkasán... imádom ha egyszer az enyém lenne.... itt nincs ha.... Holdvilágárok Api óóó igen... fíííling ha film, akkor... Prince Nuada (arrrghhh) JUHÚÚÚ, tortadobálós szuzi szülinap!! a tök intelligens kép
Ismerősei :
Sappy
Sappy
Fakentaúr
Fakentaúr
cari
cari
Kedvenc együttesei :
Akela, Alice Cooper, Amon Amarth, Billy Idol, BlackOut, Danzig, Dickinson, Dirty Dance, Guns N` Roses, Iced Earth, Iron Maiden, Ismerős Arcok, Johnny Cash, Kárpátia, Korpiklaani, LeatherWolf, Metallica, Ozzy, Pokolgép, SexAction, Sisters of Mercy, The 69 Eyes, The Cult, The Machine Mouse, The Mission, Tiamat, Tito & Tarantula
Szeret :
Elsősorban azokat, akik miatt szeretek élni, nem, nem tévedés, valóban szeretek... a mindenféle témájú könyveket és állatokat, a jó hangos motorokat és a poros nyári estéket, egy korsó barna sör társaságában. Szeretem a melegszendvicset is...
A kutyámat, akiről néha azt kell gondolnom, hogy nem is kutya, hanem egy nagyra nőtt denevér.
A családomat, és ha ti valaha is olvastatok Durell-t akkor tudjátok miért... hegy-hét- hááá- krúúúúg...
A családom legifjabb tagját, amiért azt mondja nekem minden nap, hogy "nézzünk Iciri-Picirit!"
Az Orbist, akinek én adtam nevet...
A Pilut, mert ha nem lenne, akkor ki kellene találni és mert az apám mindig összekever vele..
Az OCC-t, mert watta fakka...
Az "erőszakkal keresztgyerekeimet", mert a nagyobbik beszél és mindig szétveri a fejemet, most épp egy fókás kannával, a kisebbiket meg mert mindig örül, ha produkálom magam és akármilyen hülyét is csinálok magamból, ő nem mondja, hogy barom, mint az anyja...:D
A Röffereket, és mindenki tudja, hogy miért...
Ja, és kávé minden mennyiségben, Orbis után szabadon.
Utál :
Nehéz, és saját magam ellen való lenne, ha ide bármit is írnék, mert ugyan néha vannak olyanok, akikbe vagy amikbe bele tudnék egy orbitálisan nagyot rúgni, de alapjáraton feleslegesnek tartok minden rájuk pazarolt percet. Így azt vallom, aki utálkozik, az tuti nincs tisztában azzal, hogy mennyire rohadtul rövid az élet, és, hogy minden percét meg kell tudni élni.
Magáról :
"Hallotta távolodni a lépéseket, hallotta halkulni a zörgést, és nem fordult arra, hogy utánanézzen. Minek? Nem szabad utánanézni annak, ami elmegy. Az időnek, az életnek, az embereknek. Nem szabad. Elmennek úgyis, ha eljött az idő. És az ember egyedül marad."

(Wass Albert: A funtineli boszorkány)".. bosszúállás lelke adj bűvös erőt! Legyek oly könyörtelen, mint a rétek farkasa, mely párját felfalja, ha éhség emészti, mint a vén kígyó, mely ha érzi végóráját, saját húsába vájja méregfogát! Hozzájuk legyek hasonló, ha utamba kerül az aljas áruló!.." (Keve kapitány)

Imádom, azt, ami körülvesz.. Szeretem amit eddig csináltam és szeretem, amit most csinálok. Imádom a munkámat. Mint mindenki életében, nálam is akadnak blackout- ok, de mélyponton lenni számomra annyit jelent, mint még egy akadályt leküzdeni.
Van hol lehajtanom a fejem, van akiket szerethetek, vannak szüleim és van testvérem akiket szintén imádok és nagyra tartok, vannak barátaim, és vannak akik felnéznek, és hallgatnak rám. Van zene, amit szeretek, van motor, amit szeretek, van egy kutyám, akit- akármilyen tökkelütött- imádok... Szóval mindent összevetve nagyon nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt az életet kaptam. Szóval még akár el is gondolkodhatnék rajta, hogy beillek e én abba a képbe, ahol sokan vannak akik "utálják" a szüleiket, az életüket, a testvérüket vagy egyszerűen úgy az összes embert.. nos én nem tartozom ezek közé, én szeretek élni, szeretem azokat, akik körülvesznek, és hálás vagyok mindazért, mégha kevés is, ami megadatott. Boldog vagyok minden egyes pillanatban, még akkor is, ha éppen nem. Ha nincs miért boldognak lenni, akkor azért vagyok az, hogy élek.

Szóval én alapjáraton azt hiszem egy súlyosan pozitív gondolkodású, nagyon szerencsés nőszemély vagyok..


Valószínűleg Kossal van dolgod, ha az illető:

-az éj leple alatt keselyűt tetováltat a szembeszomszéd kisbabájának fejbőrére.
-a feszített tükrű termálvízben tartja napi futóedzését.
-extra csípős Piros Aranyat nyom a vaníliafagyijára.
-ha betörik az ebédlője ablaküvege, mosolyogva megeszi a szilánkokat.
-ágyékon rúgja a szociális gondozót.
-végtagcsonkolásra idomítja tengerimalacát.
-puszta kézzel kavargatja meg a fritőzben sülő hasábburgonyát.
-trópusi betegségek okozta sebekről tart diavetítést vacsoravendégeinek.
'A sün egy makacs madár.Csak akkor hajlandó repülni,ha belerúgok.'
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (67 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (74 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (72 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (72 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (74 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat