Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Rain

Rain
Valódi név: Noémi 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0009425
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Rain
Lakhely: Dunakeszi
Születésnap: 1991-09-28
Regisztráció dátuma: 2008.06.03. 08:58:53
Látogatások száma: 800
Utolsó bejelentkezés: 2020.04.20. 15:24:39
Hozzászólások: 806
Képek :
Régebben (1)  (10) Én Lina szívem Hiányzik smilieRR nah egy éjszaka Szegeden velünk Paorikás kumpli mötál modra
Ismerősei :
RavenCry
RavenCry
Chained_Fenrir
Chained_Fenrir
Dark Heart
Dark Heart
Vampics
Vampics
merychan
merychan
Axeman--69--
Axeman--69--
Marcsi
Marcsi
Tanker of Magic
Tanker of Magic
- Enkeli -
- Enkeli -
*Amper*
*Amper*
-Zorall-
-Zorall-
Myderina
Myderina
Endzsíí
Endzsíí
Intruder
Intruder
Írisz
Írisz
moparkid vót valamikor
moparkid vót valamikor
j a m e s
j a m e s
TwiggyTahlly
Tahlly
Boszyka
Boszyka
THYPAD
THYPAD
northerina
northerina
Gortan
Gortan
Rocksex
Rocksex
Ginger
Ginger
Kedvenc együttesei :
Agregátor, Alvin és a mókusok, Athame, Bullet for my Valentine, Cool head clan, Dalriada, Depresszió, Evil"s Tears, Guano Apes, Junkies, KoRn, Merculistarya, Rómeó vérzik, Subscribe, TeQilla, The moon and the night spirit, Watch my dying
Szeret :
Nagyon szeretek beszélgetni és emberek közt lenni:)Bulizni,inni.zenét hallgatni,és egyéb vidám dolgokat:) Nagyon szeretek motorozni nagyon kicsi koromtól kezdve....de sajna még vezetni nem tudom a járgányokat de Benzin Tyúkként nagyon jól szerepelek:))) Szeretek száguldozni,a veszélyes helyzeteket lehet mondani hogy kicsit adrenalin függő vagyok...:)! nagyon érdekelnek az okult dolgok és a paranormális dolgok is, nagyon izgatják a fantáziámat..) Röviden ennyi szerény személyemről...:) Az életem egyik legfontosabb emberéről még nem is írtam semmit. Van egy ember aki minden hülyeségemmel és butaságommal együtt tud tiszta szívből szeretni:)) Van még két ember az Édesanyám meg Ginger ők mindig fogták a kezem és mindig melletem voltak sok mindent köszönhetek nekik és azt is hogy most ilyen ember vagyok most! EZT A HÁROM EMBERT MINDENNÉL JÓBBAN SZERETEM!
Utál :
mindent, kivéve amit szeretek...
Magáról :
Lakik bennem egy kisördög Ezt hagyták rám az elődök Mit is tehetnék ellene Ha beindul én is pörgök vele Magával ragad sodor az ár Mit veszíthetek nem nagy a kár Engem mindig vonz a veszély Érzem húz magával a mély Kölyökkoromban, emlékszem Már a farkas tetszett a mesében Azt szerettem aki esélytelen Mint a negatív hősök a filmeken Mondj rám átkot, ítéletet Én poénra vettem az életet És esély nélkül is vállalom A célkeresztet a hátamon Megmondtam már ezerszer Sohasem leszek menedzser Az a kibaszott öltöny nem áll jól Nem akarok többet a világtól Refr.: Még egy kortyot a piából Még egy slukkot a pipából Még egy falatot a kenyérből Még egy napot az élettől Még egy slukkot a pipából Még egy kortyot a piából Még egy falatot a kenyérből Még egy napot az élettől Utáltam mindig az iskolát Elbassza az ember kiskorát A fiatalkort meg a meló a gyár És az összes szar ami ezzel jár S ha megérem enyém az örökség Az impotencia, az öregség Nem valami húzós ráadás Az én igényem egy kicsit más Alulmúlom az átlagot De az élet egy múló állapot Ha megszülettem, élni akarok Nem csak úgy, ahogy az állatok Nem kell kocsi és nem kell ház Mindenem az amit rajtam látsz És az a lényeg, hogy csináld jól Nem akarok többet a világtól Még egy kortyot a piából Még egy slukkot a pipából Még egy falatot a kenyérből Még egy napot az élettől Még egy slukkot a pipából Még egy kortyot a piából Még egy falatot a kenyérből Még egy napot az élettől Nekem ennyi kell és semmi más Az összes többi csak a ráadás Nekem Ennyi kell. ennyi kell, ennyi kell, ennyi kell, ennyi kell Nekem ennyi kell és semmi más Az összes többi csak a ráadás
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (201 db)
Rocker-index :4.9950 4.9950  (200 db)
Szesz-fogyasztás :4.9849 4.9849  (199 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9439  (196 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (200 db)
Hozzászólások :
Geórgios Kthonios
Geórgios Kthonios
2015.10.11. 16:28:56
A jó öreg Garab :)
"Egy utolsó ringy-rongy törpe vagyok!"
Rockerekhu
@Rockerekhu
2015.07.02. 20:28:39
Szia! Nemsokára kezdődik az idei ROCKMARATON! Ha jössz, és szívesen utaznál le együtt egy VONATNYI ROCKERREL, akkor gyere velünk a NULLADIK vagy az ELSŐ NAPON!

Ha később jössz, avagy szimplán találkoznál a TÖBBI PORTÁLTAGGAL, akkor azt minden nap megteheted a fesztiválon "napi meetingjeink" során! Információk a lenti Facebook eseménynél! Csatlakozz! :)


https://www.facebook.com/events/794300330689003/
Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat