Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Hartmann

Hartmann
Rockerek.hu azonosító-szám: 0042707
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Hartmann
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1992-11-12
Regisztráció dátuma: 2010.08.28. 22:16:23
Látogatások száma: 24
Utolsó bejelentkezés: 2011.08.11. 20:56:56
Hozzászólások: 52
Képek :
For Berlin. Sikátorféleség Utolsó Védvonal Warrior Of Truth :D Kutyasétáltatás közben AK 74 L96A1 Sör, szivar Vonaton
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Aljas Kúszóbab, Archívum, Brutal Attack, Dr.Steel, Egészséges Fejbőr, Ensiferum, Finntroll, Foghat, Heaven Shall Burn, Kárpátia, Korpiklaani, Landser, Magozott Cseresznye, MosOI, Pink Floyd, Skrewdriver, System Of A Down, Tenacious D, The 4 Skins, The Birthday Massacre, The Doors, Titkolt Ellenállás, Type O Negative, Varg, Vendetta, Wisdom In Chains, Wolfmother, Wumpscut
Szeret :
Elsősorban szeretem a barátaimat.Velük akármikor jól tudom érezni magam.Szeretem a lőfegyvereket.Puskák, pisztolyok, géppisztolyok, mindet.Szeretem az autókat.A nagy kedvenc a '69es Dodge Charger.:) Szeretem a szivart, a sört és a pálinkát.Szeretem a bakancsom, akár milyen kényelmetlen is tud lenni néha, szeretem a nadrágtartókat, a farmernadrágokat, a késeket-bicskákat(amiket gyűjtök).Szeretem a Rockmaratont, mert istentelenül jó.Szeretem az olyan hülyeségeket, mint a Kétfarkú Kutya Párt.:)
Utál :
Nehéz lenne felsorolni mindet, de egy párat azért leírhatok.A gusztustalan putriscigányok, akik nem képesek beilleszkedni egy emberi társadalomba, lopnak, csalnak, hazudnak, viszont az őket ért legkisebb sérelem miatt is képesek napokig ajvékolni.A bunkó BKV ellenőröket, akik írni olvasni nem tudnak, de belekötni az emberbe annál inkább.Utálom még az olyan elvileg hetero fiúkat, akik csőbuzinak néznek ki divatból, a bunkó csöveseket, akik kb leköpnek ha nem adsz nekik 500 forintot kannásborra, utálom, hogy összefirkálják az olyan emlékműveket, amin az elesett katonák nevei szerepelnek, és legfőképp utálom, hogy a saját országomban a külföldieknek, és kissebbségeknek több joguk van, mint nekem. Utálom az olyan embereket akik utálják a rasszizmust és az általánosítást, de ha Magyarországról van szó, akkor máris ez a nemzet így ez a nemzet úgy, itt ilyenek meg olyanok az emberek.
Magáról :
1. You are the elite of the Army. For you, combat shall be fulfillment. You shall seek it out and train yourself to stand any test. 2. Cultivate true comradeship, for together with your comrades you will triumph or die. 3. Be shy of speech and incorruptible. Men act, women chatter; chatter will bring you to the grave. 4. Calm and caution, vigor and determination, valour and a fanatical offensive spirit will make you superior in attack. 5. In facing the foe, ammunition is the most precious thing. He who shoots uselessly, merely to reassure himself, is a man without guts. He is a weakling and does not deserve the title of paratrooper. 6. Never surrender. Your honour lies in Victory or Death. 7. Only with good weapons can you have success. So look after them on the principle—First my weapons, then myself. 8. You must grasp the full meaning of an operation so that, should your leader fall by the way, you can carry it out with coolness and caution. 9. Fight chivalrously against an honest foe; armed irregulars deserve no quarter. 10. Keep your eyes wide open. Tune yourself to the top most pitch. Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the true warrior incarnate.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (17 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (18 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (18 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (17 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (18 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat