Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Azlyena

Azlyena
Valódi név: Timicsi 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0011133
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Azlyena
Lakhely: Ha az te tudnád... :D
Születésnap: 1991-05-28
Regisztráció dátuma: 2008.07.13. 23:02:19
Látogatások száma: 290
Utolsó bejelentkezés: 2012.10.13. 23:41:26
Hozzászólások: 210
Képek :
Kedvencek (4) Én.. (13) 319400_513143342034923_205905367_n kicsikém *.*
Ismerősei :
AngelWhisper
AngelWhisper
Blackswan
Blackswan
Jim Root
Jim Root
Insomnia
Insomnia
Angelus
Angelus
Csöves(ALCOHOL)
Csöves(ALCOHOL)
VampireAngel
VampireAngel
Memi
Memi
Vakarcs
Vakarcs
Rocky17
Rocky17
Fesztgirl
Fesztgirl
manson666666
manson666666
Szírén
Szírén
Viktorius
Viktorius
Kamupipőke
Kamupipőke
csabias
csabias
Death Angel
Death Angel
[Zsúúú]
[Zsúúú]
KisMocsook
KisMocsook
BlackM00n
BlackM00n
Levias
Levias
wolfclan
wolfclan
Wehee
Wehee
lucifer87
lucifer87
Elizabeth
Elizabeth
Ghost(24)
Ghost(24)
Thunder girl
Thunder girl
Ed Defend
Ed Defend
Ragnaar
Ragnaar
Anthrax
Anthrax
Viking90
Viking90
Kolja
Kolja
Boszika
Boszika
Evilguru
Evilguru
Wensyke
Wensyke
Sin Cara
Sin Cara
Shameless
Shameless
rockersrac
rockersrac
DeathrollCrew
DeathrollCrew
Zeak
Zeak
Linda Daemon
Linda Daemon
darksoulgem
darksoulgem
Tunrida
Tunrida
Meki
Meki
Redde(b)vil
Redde(b)vil
olird
olird
Meara
Meara
Kedili Göz
Kedili Göz
Szeret :
Fontosak:
Barátok, Umbra, Család!!! :D:P
Kedvenc Bandáim:
Children of Bodom, Cradle of Filth, AWS, Godsmack, Depresszió, Disturbed, DRUGZONE, Hoobastank, Iced Earth, Ill Nino, In Flames, Junkies, Kárpátia, Lordi, Marilyn Manson, Megadeth, Metallica, Psyclon Nine, Ramms+ein, Rise Against, Road, SlipKnoT, The Birthday Massacre, Ayria, Alvin, Simple plan, Blackstones, Trapnest, TCS, A skylit drive, Eyes set to kill, 30 seconds to mars, Green day... rem. ennyi elég :D
Versem:

"És lám, ez vagyok én: egy lány, aki elhiteti a haldoklóval, hogy van remény, aki megtanít egy felnőttet nevetni, és elhiteti a gyerekkel, hogy léteznek csodák. Aki bármikor odatartja a vállát egy megtört léleknek, aki akkor is mosolyog, ha mások mosolyognak rajta, aki nem hagyja sírni a maga körül lévőket, és aki addig nem hagy el, amíg szükséged van rá. És ez is én vagyok: aki eltűri, hogy minden cselekedete ellenére tőle sose kérdik, jól van-e? Miért olyan nyilvánvaló, hogy velem minden rendben van, hogy nekem nincsenek problémáim? Miért hiszik azt rólam, hogy tökéletes vagyok? Csak egy átlagos, szürke senki akarok lenni. Mert valójában az is vagyok."

"Meglepő, életünk milyen kis hányadát teszik ki a valóban jelentős pillanatok, amelyek már azelőtt véget érnek, hogy valóban elkezdődtek volna, pedig meghatározzák a jövőnket és felejthetetlenné teszik azt a személyt akinek köszönhetjük."

"Ahogy lassan felnövünk, megtanuljuk, hogy az az ember is (akitől nem is várjuk) okozhat csalódást. Összetörik majd a szíved, talán több,mint egyszer..és napról-napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd másokét,szóval emlékezz majd, hogy neked milyen érzés volt! Harcolni fogsz a legjobb barátaid ellen..sőt,előfordulhat, hogy beléjük is szeretsz. Az új szerelmed vádolod majd egy régi hibái miatt. Sírsz majd,mert az idő túl gyorsan telik,és elveszítesz valakit,aki közel állt hozzád.Épp ezért készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy,mintha sosem bántottak volna: mert minden 60 másodperc,amit szomorúan töltesz,az egy perc boldogság..amit már sosem kapsz vissza!"

" Már semmi más nem akarok lenni, mint aki vagyok. De kicsoda-micsoda vagyok hát? A válaszom: végösszege vagyok mindannak, ami előttem történt, mindannak, ami voltam, amit láttam, amit tettem, és mindannak, amit velem tettek. Mindenki és minden vagyok, akinek és aminek létét a világban befolyásolta az én létem. És mindaz én leszek a halálom után is, ami másként történt volna, ha én nem vagyok. "

"A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb.."
Utál :
Akik kö*gök, kétszinüek(bár az mindenkibe van :D) meg ha nem birnak elfogadni olyannak amien vagyok :P Akkor én sem fogadlak el olyannak amien TE vagy xD A gyerekességemröl ne is beszéljünk :D:D Az alap xD Meg hogy hülye wok :D:D Jahm, és mivel ikrek a horoszkópom qvára MAKACS VAGYOK!!!!!! :P Nah ennyii :D:D
Magáról :
1991. május 28-án látam meg a napvilágot bocsánat hajnalt mert hajnali 3kor születtem Budapesten. Az Andrássy Gyula Ált. suliba jártam. Ott 7.ben ismertem meg a rock-ot. Azt is azért mert féltesóm Niki(nem ismeritek) szoktatott rá. Elsö kedvenc a Depresszió és az Iron maiden volt. Utána rokonaimnál pár fiú meg ismertette velem a hungarista zenét XD (hát igen vannak ilyen féle lépések..) Magyar Gyula Kertészeti suliba járok. Máár 13-ba és dísznövény kertész leszek, ha minden jól meg. Már csak ez az 1 év és utána 2 év érettségi. A keményebb rock zenét egyik voltom szeretette meg velem. Azota magamtól is találok pár jobb zenét. Hát érdekel a vámpírizmus és minden ami velük kapcsolatos. Filmek, történetek, könyvek, sorozatok...stb. Goth-hal most kezdetem igazán foglalkozni, tetszik és réjöttem, hogy ez a stílus a nekem való^^
Ha érdekel vmi: azlyena91@hotmail.com az msn címem :) Vegyél fel és dumálunk :P:)
People who dont know me think I'm quiet.. but those who know me wish I would shut up.. :P
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9223 4.9223  (103 db)
Rocker-index :4.9200 4.9200  (100 db)
Szesz-fogyasztás :4.8788 4.8788  (99 db)
Kockasági-mutató :4.9223 4.8586  (99 db)
Profil-minőség :4.9010 4.9010  (101 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat